Παραδόσεις Παραγγελιών

Στην ευρύτερη περιοχή Αθηνών-Πειραιώς και προαστίων 

Δωρεάν Παράδοση για παραγγελίες άνω των 100 €.

Για τις παραγγελίες κάτω των 100 €, οι παραδόσεις στην περιοχή της Αττικής είναι χωρισμένες σε δύο κατηγορίες:

  • Αθήνα, Πειραιάς και προάστια: Οι παραδόσεις χρεώνονται με 5 €. 
  • Υπόλοιπο Αττικής: Οι παραδόσεις χρεώνονται με 10 €.

Ο χρόνος παράδοσης μιας παραγγελίας στην ευρύτερη περιοχή Αθηνών-Πειραιώς και προαστίων είναι 1-3 ημέρες για τα προϊόντα που υπάρχουν σε απόθεμα. Την περίοδο των Χριστουγέννων ή σε περιόδους καραντίνας ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις λόγω μεγάλου όγκου παραδόσεων.

Αυθημερόν παράδοση:

Η αυθημερόν παράδοση είναι εφικτή μόνο για προϊόντα που υπάρχουν σε απόθεμα και η παραγγελία τους έχει φτάσει σε εμάς έως τις 12 το μεσημέρι. 
Η χρέωσή τους είναι 15 €.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα:

Οι αποστολές των παραγγελιών εκτός Αττικής έχουν το μειονέκτημα πως χρειάζονται περισσότερο χρόνο και μεταφορικά.  Στο cavamikrohorio.com θέλουμε να σας εξυπηρετήσουμε. Έτσι σας προτείνουμε να επιλέξετε, εφόσον φυσικά ο χρόνος δεν σας πιέζει, την παράδοση μέσω πρακτορείου μεταφορών.  Στην συγκεκριμένη περίπτωση, συνήθως τα δέματα χρεώνονται από 3 έως 5 € το καθένα. Αν το θέλετε, σημειώστε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, στα σχόλια, το πρακτορείο με το οποίο επιθυμείτε να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας -μαζί με κάποιο τηλέφωνο αν είναι δυνατόν- κι εμείς θα αναλάβουμε να την παραδώσουμε δωρεάν στο πρακτορείο της επιλογής σας. 
Σημειώστε μόνο πως τα μεταφορικά βαραίνουν αποκλειστικά εσάς και πως θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με το πρακτορείο για την παραλαβή του ή των δεμάτων σας που τις περισσότερες φορές θα χρειάζεται να τα παραλαμβάνετε εσείς από το πρακτορείο. 

Αν πάλι προτιμήσετε την αποστολή μέσω courier οι χρεώσεις είναι οι ακόλουθες:

  • Για την χερσαία Ελλάδα: 12 €.
  • Για την νησιωτική Ελλάδα: 15 €.

Ο χρόνος παράδοσης μιας παραγγελίας στην χερσαία Ελλάδα είναι 3-5 εργάσιμες ημέρες, ενώ στα νησιά μπορεί να χρειαστούν έως και 2 ημέρες παραπάνω.

Την περίοδο των Χριστουγέννων ή σε περιόδους καραντίνας ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις λόγω μεγάλου όγκου παραδόσεων.5

Καλάθι αγορών
Scroll to Top