Πολιτική Επιστροφών

Τι ισχύει αν θέλω να επιστρέψω ένα προϊόν;

Η Κάβα Μικρό Χωριό επιλέγει πάντα με κριτήριο την καλή ποιότητα όλα τα προϊόντα που διατίθενται και σας προσφέρονται μέσα από το ηλεκτρονικό της κατάστημα cavamikrohorio.com. Τα προϊόντα της cavamikrohorio.com φυλάσσονται σε σωστές για την καλή τους συντήρηση συνθήκες και μόνον έτσι άριστα συντηρημένα φεύγουν για να σας παραδοθούν.  

Παρολαυτά ανεξάρτητα από τη δική μας φροντίδα και προσοχή και χωρίς δική μας ευθύνη, υπάρχει η πιθανότητα κάποιο προϊόν να εμφανίσει αλλοιώσεις ή να είναι φθαρμένο ή ελαττωματικό.

 

Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την αγορά σας χωρίς κόστος εφόσον η ακύρωση μας ζητηθεί πριν την αποστολή της.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας αφού έχει ήδη εκτελεσθεί, επιβαρύνεστε μόνο με τα σχετικά έξοδα αποστολής ακόμη κι αν η αρχική αποστολή δεν περιείχε επιβάρυνση μεταφορικών εξόδων.

 

Επιστροφή προϊόντων

Μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της παραλαβής του, εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και  έχει συντηρηθεί υπό τις ιδανικές συνθήκες για το είδος του.

Οι επιστροφές αφορούν ΜΟΝΟ σε παραγγελίες που πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά.  

 

Αντικατάσταση ελαττωματικών προϊόντων

Αν παρατηρήσετε πως κάποιο προϊόν εμφανίσει ελάττωμα, παραληφθεί φθαρμένο ή σπασμένο, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το cavamikrohorio.com εντός 2 ημερών από την παραλαβή του για να αντικατασταθεί άμεσα και χωρίς δική σας οικονομική επιβάρυνση.

Σε περίπτωση που το ίδιο προϊόν έχει εξαντληθεί και δεν μπορούμε να σας το αντικαταστήσουμε, τότε η αντικατάσταση μπορεί να γίνει με άλλο, παρεμφερές προϊόν, φυσικά κατόπιν συνεννοήσεως μαζί σας. 

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να πιστωθεί ο λογαριασμός σας (για διάστημα 6 μηνών) ή να γίνει επιστροφή χρημάτων (επιστροφή στην πιστωτική σας κάρτα ή επιστροφή μετρητών σε αριθμό λογαριασμού που θα μας δώσετε), το ταχύτερο δυνατόν.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top